Zoek in onze webshop

Valbeveiliging van Fons Meeder leverbaar in Mill en Sint Hubert voor optimale veiligheid op hoogte

Valbeveiliging van Fons Meeder in de buurt van Mill en Sint Hubert Moet u werkzaamheden op hoogte uitvoeren in de buurt van Mill en Sint Hubert en dus valbeveiliging nodig? Wilt u daarom extra goed beveiligd zijn tegen vallen? Kies dan valbeveiliging van Fons Meeder geleverd in Mill en Sint Hubert. Fond Meeder is een gespecialiseerd bedrijf in gereedschappen en machines voor de installateur, bouwonderneming en dakdekker. Wij fabriceren valbeveiliging in eigen beheer. Hiervoor beschikken wij over technische adviseurs die alles weten op het gebied van valbeveiliging, speciaal voor u in Mill en Sint Hubert. Door de inmiddels jarenlange ervaring en daardoor een uitgebreide productkennis bieden wij op verantwoorde wijze aan 'n ieder vakkundige adviezen. In onze snel wisselende voorraad vindt u diverse materialen zodat wij op elke vraag een passend antwoord hebben. Fons Meeder beschikt tevens over een team keurmeesters in de buurt van Mill en Sint Hubert welke op adequate wijze machines, ladder en klimmaterialen waaronder valbeveiliging kunnen keuren.

Valbeveiliging voor scherpe prijzen in regio Mill en Sint Hubert

Veiligheid op de werkplek is erg belangrijk, met name voor medewerkers die op hoogte werken in o.a. regio Mill en Sint Hubert is een valbeveiliging van belang. Maar wat is valbeveiliging nou precies? Bij valbeveiliging wordt er gebruik gemaakt van een systeem dat bestaat uit een harnas. Met deze harnas bent u verbonden met een ankerpunt of lijnsysteem. Met deze valbeveiliging garanderen wij zo optimale veiligheid tijdens het werken op hoogte. Bescherm uw lichaam en kies voor valbeveiliging geleverd in Mill en Sint Hubert en de rest van Nederland door Fons Meeder.

Verplichte valbeveiliging, ook in Mill en Sint Hubert

Het werken op hoogte brengt risico’s met zich mee. Daarom is valbeveiliging in sommige situaties verplicht in de buurt van Mill en Sint Hubert en de rest van ons land. Valbeveiliging is verplicht als iemand op zijn werkplek 2,5 meter naar beneden kan vallen. Daarnaast gelden er nog andere normen zoals:

  • Locatie
  • Verhoogd valrisico
  • Uitsteeksels
  • Werkzaamheden

Bij deze normen is de werkgever verplicht valbeveiliging te gebruiken. Meer informatie over valbeveiliging? Neem dan contact op of kom bij ons langs in de buurt van Mill en Sint Hubert.

Valbeveiliging voor werkzaamheden bij 2,5 meter of hoger in o.a. Mill en Sint Hubert?

Voert u werkzaamheden uit waarbij u 2,5 meter naar beneden kan vallen? Bekijk dan de soorten valbeveiliging die Fons Meeder kan leveren bij u in Mill en Sint Hubert. Fons Meeder is al vele jaren gespecialiseerd in machines en gereedschappen voor dakdekkers en installateurs. Ons team bestaat uit technische vakmensen die veel kennis hebben van o.a. valbeveiliging. Onze voorraad is ruim waardoor wij snel in uw wensen kunnen voorzien. Zeker zijn van optimale veiligheid op de werkvloer? Valbeveiliging bestellen en laten leveren in Mill en Sint Hubert? Bekijk dan onze website. Als gewoonste zaak van Nederland zijn wij onze klanten graag van dienst!

Laat uw reactie achter
Copyright Fons Meeder 1979 - 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap

Siteindex

Designpro.nl - Z-IM.nl