Zoek in onze webshop

Dakrandbeveiliging

1) Het transport naar het dak is eenvoudig door de lichte en niet te grote onderdelen. Daar begint de montage met het aanbrengen van de wielsets.

 

2) Bij aanwezigheid van een gevel om tegen af te steunen, wordt de lange gevelsteun gemonteerd en, afhankelijk van ramen e.d., op de juiste hoogte met de bevestigingspin vastgezet.

 

3) Op dezelfde manier wordt de onderste uithouder met het gevelwiel geplaatst. U kunt de dakoversteek binnen ruime grenzen compenseren omdat de lengte van de uithouder variabel is.

 

4) De laatste stap bestaat uit het inhangen van het steunraam. Door de praktische pingeleiding van ons systeem is dit een zeer eenvoudige handeling, terwijl de veiligheid volledig gewaarborgd is.

 

De Fons Meeder safe steunramen zijn bijzonder geschikt voor het aanbrengen van uw bedrijfsreclame. De positie van de dakbeveiliging zorgt er voor dat uw reclame onder vrijwel alle omstandigheden goed en van veraf zichtbaar is. Als u dat wilt, kunt u ons inschakelen voor het ontwikkelen en realiseren van uw reclame.

 

Fons Meeder safe is veiliger, licht van gewicht, roest niet, kan zeer eenvoudig (zonder gereedschap) binnen no time worden geïnstalleerd en laat zich op uiterst eenvoudige wijze vervoeren en verplaatsen.

 

Fons Meeder lichtgewicht dakrandbeveiliging is door Aboma-Keboma beoordeeld en beproefd waarna het goedkeurings certificaat is afgegeven. Tevens is ons systeem uitgebreid met een z.g. doorgang waarbij de dakdekker ongehinderd tussen elk gekozen deel het dak veilig kan betreden. Beide systemen zijn gekeurd volgens de normen NEN 2770 en NEN 6702 van het Nederlands Normalisatie Instituut en zijn gecertificeerd onder nummer 77097030601.

 

Snelle, eenvoudige montage zonder gereedschap. De staanders met wielen bestaan uit slechts vier onderdelen met twee geborgde penverbindingen.

 

Gemakkelijk te vervoeren. Het materiaal bestaat uit lichtgewicht, aluminium leuningramen. Geen onderdeel is langer dan 3 meter, dus alles past prima in een bestelwagen of op een aanhangwagen.

 

Fons Meeder safe is veiliger in het gebruik. Geen obstakels meer op het dak. Struikelen of zwaar tillen behoort voorgoed tot het verleden. En beschadigingen van het dak komen niet meer voor.

 

Fons Meeder safe wordt verplaatst d.m.v. gelagerde wielen op luchtbanden. U hebt dus nauwelijks vertraging in het werk.

 

De dakrand blijft vrij. Het systeem laat voldoende ruimte over om ook veilig en ongestoord werkzaamheden aan de dakrand uit te voeren.

Voordelige investering. Door de eenvoudige verplaatsbaarheid is een enkele set voldoende. Uw dakrandbeveiliging rijdt eenvoudig met het werk mee.

Extreem lange levensduur. Alle onderdelen zijn vervaardigd van aluminium of zwaar verzinkt staal.

Copyright Fons Meeder 1979 - 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap

Siteindex

Designpro.nl - Z-IM.nl