*/?>

Zoek in onze webshop

Dakrandbeveiliging 1 Tekst

Dakrandbeveiliging

Onze dakrandbeveiliging is gemakkelijk te vervoeren. Het materiaal bestaat uit lichtgewicht, aluminium leuningramen. Geen onderdeel is langer dan 3 meter, dus alles past prima in een bestelwagen of op een aanhangwagen. Alle onderdelen zijn vervaardigd van aluminium of zwaar verzinkt staal en hebben een extreem lange levensduur.

1) Het transport naar het dak is eenvoudig door de lichte en niet te grote onderdelen. Daar begint de montage met het aanbrengen van de wielsets.
2) Bij aanwezigheid van een gevel om tegen af te steunen, wordt de lange gevelsteun gemonteerd en, afhankelijk van ramen e.d., op de juiste hoogte met de bevestigingspin vastgezet.
3) Op dezelfde manier wordt de onderste uithouder met het gevelwiel geplaatst. U kunt de dakoversteek binnen ruime grenzen compenseren omdat de lengte van de uithouder variabel is.
4) De laatste stap bestaat uit het inhangen van het steunraam. Door de praktische pingeleiding van ons systeem is dit een zeer eenvoudige handeling, terwijl de veiligheid volledig gewaarborgd is.
De De dakrandbeveiliging steunramen zijn bijzonder geschikt voor het aanbrengen van uw bedrijfsreclame. De positie van de dakbeveiliging zorgt er voor dat uw reclame onder vrijwel alle omstandigheden goed en van veraf zichtbaar is. Als u dat wilt, kunt u ons inschakelen voor het ontwikkelen en realiseren van uw reclame.
De dakrandbeveiliging is veiliger, licht van gewicht, roest niet, kan zeer eenvoudig (zonder gereedschap) binnen no time worden geïnstalleerd en laat zich op uiterst eenvoudige wijze vervoeren en verplaatsen.
Door de eenvoudige verplaatsbaarheid is een enkele set voldoende: uw dakrandbeveiliging rijdt eenvoudig met het werk mee. Dit maakt het een voordelige investering.

Snelle, eenvoudige montage zonder gereedschap. De staanders met wielen bestaan uit slechts vier onderdelen met twee geborgde penverbindingen.
De dakrandbeveiliging wordt verplaatst d.m.v. gelagerde wielen op luchtbanden. U heeft dus nauwelijks vertraging in het werk.
De dakrandbeveiliging is veiliger in het gebruik. Geen obstakels meer op het dak. Struikelen of zwaar tillen behoort voorgoed tot het verleden. En beschadigingen van het dak komen niet meer voor.
De dakrand blijft vrij. Het systeem laat voldoende ruimte over om ook veilig en ongestoord werkzaamheden aan de dakrand uit te voeren.

Onze lichtgewicht dakrandbeveiliging is door Aboma-Keboma beoordeeld en beproefd waarna het goedkeurings certificaat is afgegeven. Tevens is ons systeem uitgebreid met een z.g. doorgang waarbij de dakdekker ongehinderd tussen elk gekozen deel het dak veilig kan betreden. Beide systemen zijn gekeurd volgens de normen NEN 2770 en NEN 6702 van het Nederlands Normalisatie Instituut en zijn gecertificeerd onder nummer 77097030601.

Vlutters Tools & Safety logo
Vlutters Tools & Safety
Copyright © Soprema NL B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap

Siteindex

Designpro.nl - Z-IM.nl