Zoek in onze webshop

Welkom bij Fons Meeder b.v.

"de gewoonste zaak van Nederland"

Onder dit motto startte Fons Meeder in 1979 een handelsonderneming wat zich specialiseerde in gereedschappen en machines voor de dakdekker, de installateur en de bouwonderneming. Al snel werd duidelijk dat voor deze bedrijven een behoefte bestond aan materialen wat niet standaard waar dan ook verkrijgbaar waren.

Met die wetenschap fabriceert Fons Meeder in eigen beheer een aantal gereedschappen wat dus speciaal is vervaardigd voor genoemde doelgroepen. Enige van onze technische adviseurs beschikken over de inmiddels overbekende verkoop vrachtwagens. Hierin bevind zich een groot gedeelte van ons assortiment wat direct uit deze wagens kan worden aangeschaft.

Uitgebreide productkennis en vakkundig advies bij Fons Meeder b.v.

Door de inmiddels jarenlange ervaring en daardoor een uitgebreide productkennis bieden wij op verantwoorde wijze aan 'n ieder vakkundige adviezen. Onze magazijnen zijn gevuld uit voornamelijk rechtstreeks geïmporteerde materialen welke daardoor uiterst vriendelijk zijn geprijsd, en binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn. Onze binnendienst is voor u ter beschikking van 7.30 tot 17.30 uur, zonder onderbreking. Echter op vrijdag tot 16.00 uur.

Ervaren keurmeesters die bij u volgens de eisen van NEN 3140 cq NEN 2484 komen keuren

Fons Meeder beschikt tevens over een team keurmeesters welke op adequate wijze machines, ladder en klimmaterialen etc. periodiek volgens de daaraan gestelde eisen NEN 3140 cq NEN 2484 aan uw bedrijf doet keuren. Deze bescheiden presentatie kan aanleiding zijn voor een nadere kennismaking.

Uw verzoek om informatie en/of documentatie wordt door ons op prijs gesteld.

Bel 078-6103535

Fax 078-6100557

Copyright Fons Meeder 1979 - 2021 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap

Siteindex

Designpro.nl - Z-IM.nl