*/?>

Zoek in onze webshop

Dakbeveiliging in de buurt van Rotterdam voor optimale veiligheid tijdens werken op hoogte
Rotterdam

Dakbeveiliging leverbaar in Rotterdam

Veilig werken op hoogte? Dat kan met dakbeveiliging van Fons Meeder leverbaar in Rotterdam. Fons Meeder is namelijk al vele jaren dé producent van dakbeveiliging en dakdekkersgereedschappen. Ook aanverwante artikelen hebben wij in ons assortiment in de buurt van Rotterdam. Graag leveren wij maatwerk en voorzien wij iedere dakdekker van passende beveiligingsmaterialen. Wanneer werknemers werk uit moeten voeren op hoge en risicovolle plekken zijn betrouwbare beveiligingsmaterialen essentieel. In vele gevallen is dakbeveiliging zelfs verplicht. Benieuwd welke eisen er zijn? Wij vertellen dit graag en voorzien in uw behoeften. Wij hebben al vele jaren ervaring in dakbeveiliging en zijn hét aangewezen bedrijf in de buurt van Rotterdam.

Eisen dakbeveiliging voor uw veiligheid in Rotterdam

Tijdens dakwerkzaamheden zijn er enkele risico’s. Zeker wanneer er op een bepaalde hoogte gewerkt wordt moeten deze risico geminimaliseerd worden. Fons Meeder in de buurt van Rotterdam kan u daarbij helpen met dakbeveiliging. Bent u als dakdekker benieuwd welke eisen daaraan gesteld worden? Deze hebben wij voor u op een rij gezet:

  • Verplicht vanaf 2,5 meter
  • Systeem moet aan beide zijde 4 meter uitsteken
  • Minimale lengte van 8 meter
  • Leuningwerk minimaal 1 meter
  • Opening van de lening maximaal 47 cm

Deze regels kunt u allemaal op onze website teruglezen. Ook kunnen wij u vertellen dat langs de randen, waar geen dakbeveiliging aanwezig is, een markering aangebracht moet worden op 4 meter vanaf de rand.

Keuze en levering dakbeveiliging in Rotterdam

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een online shop laten ontwikkelen waar producten te bestellen zijn. Zo hebben we verschillende materialen die kunnen dienen als dakbeveiliging. Wilt u advies? Dakbeveiliging kopen of laten bezorgen in de buurt van Rotterdam? Fons Meeder staat voor u klaar. Graag zoeken wij voor u naar de beste oplossing.

Goede dakbeveiliging leverbaar in Rotterdam

Bij goede dakbeveiliging welke nodig in Rotterdam komt veel kijken. Er moet niet alleen voldaan worden aan veiligheidseisen van de dakdekkers maar ook aan de geldende wet- en regelgeving. Zo moet een dakrand altijd voorzien worden van dakbeveiliging als het dakvlak meer dan 2,5 meter hoog is. Daarnaast moet het leuningwerk minimaal 1 meter uitsteken boven het werkvlak. Ook zijn er nog een aantal andere eisen die u op onze website kunt vinden. Bij Fons Meeder bent u er zeker van dat u aan alle eisen voldoet. Fons Meeder is een producent van dakbeveiliging vlakbij Rotterdam en specialist voor alle dakdekkersgereedschappen en aanverwante artikelen. Fons Meeder levert met haar unieke totaalpakket een zeer concurrerende kwaliteit / prijsverhouding. Ons leveringspakket is breed en voor de klant zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing. Klanttevredenheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel en u zult dit ook direct merken bij ons eerste contact. Uw verzoek om informatie en/of documentatie wordt door ons op prijs gesteld.

Neem contact op

Vlutters Tools & Safety logo
Vlutters Tools & Safety

Stel uw vraag

Dakbeveiliging | Rotterdam

Copyright © Soprema NL B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap

Siteindex

Designpro.nl - Z-IM.nl