*/?>

Zoek in onze webshop

Dakdekker valbeveiliging Sliedrecht Fons Meeder
Sliedrecht

Dakdekker valbeveiliging in Sliedrecht door Fons Meeder

Werkt u op hoogte? Heeft u daarom dakdekker valbeveiliging nodig in de buurt van Sliedrecht? Laat u informeren over de soorten dakdekker valbeveiliging bij Fons Meeder vlakbij Sliedrecht. Wanneer u op hoogte werkt is veiligheid namelijk erg belangrijk. Er gelden een aantal veiligheidsnormen en wettelijke eisen waaraan u moet voldoen als dakdekker. Fons Meeder is ervaren en gedreven in het bieden van dakdekker valbeveiliging en creëren zo een veilige werkplek op hoogte die zorgt voor werkcomfort en voldoen aan de eisen. Ons assortiment bestaat uit moderne producten die toepasbaar zijn voor zowel nieuwbouw, bijstaande gebouwen en constructies. Hierbij bieden wij permanente dakdekker valbeveiliging aan en verzorgen het hele traject. Zo kunt u zorgeloos de dak werkzaamheden in de buurt van Sliedrecht uitvoeren.

Roofsafe lichtgewicht en dakdekker valbeveiliging leverbaar in Sliedrecht

Naast dakdekker valbeveiliging biedt Fons Meeder voor u in Sliedrecht de Roofsafe lichtgewicht dakrandbeveiliging aan. De kan op een zeer eenvoudige manier worden geïnstalleerd en laat zich op uiterst eenvoudige wijze vervoeren en verplaatsen. Geen onderdeel is langer dan 3 meter, dus alles past prima in een bestelwagen of op een aanhangwagen. Door de lichte en niet te grote onderdelen is het transport naar het dak zeer eenvoudig. De montage is een fluitje van ’n cent. Het lichtgewicht aluminium hekwerk kan aan de dakrand worden gehaakt en steunt met een staander tegen de gevel. Het valbeveiligingssysteem veroorzaakt geen schade aan de gevel en steunt niet op de grond. Wilt u meer informatie over dakdekker valbeveiliging of over dakrandbeveiliging in de buurt van Sliedrecht? Neem dan contact met ons op.

Certificaat voor dakdekker valbeveiliging in regio Sliedrecht

Dakdekker valbeveiliging en lichtgewicht dakrandbeveiliging is door Aboma-Keboma beoordeeld en beproefd waarna het goedkeurings certificaat is afgegeven. Daarnaast biedt onze dakdekker valbeveiliging andere voordelen:

  • Snelle montage
  • Makkelijke montage
  • Goed te vervoeren
  • Veilig in gebruik
  • Lange levensduur

Voordelige investering. Door de eenvoudige verplaatsbaarheid is een enkele set voldoende. Uw dakrandbeveiliging rijdt eenvoudig met het werk mee. Kortom, voor dakdekker valbeveiliging in de buurt van Sliedrecht moet u beslist bij Fons Meeder zijn.

Neem contact op

Vlutters Tools & Safety logo
Vlutters Tools & Safety

Stel uw vraag

Dakdekker valbeveiliging | Sliedrecht

Copyright © Soprema NL B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap

Siteindex

Designpro.nl - Z-IM.nl