*/?>

Zoek in onze webshop

Dakdekkersschoenen leverbaar in de buurt van Alphen-Chaam en de rest van Nederland door Fons Meeder
Alphen-Chaam

Dakdekkersschoenen leverbaar in regio 's-Gravenhage en de rest van Nederland door Fons Meeder

Dakdekkersschoenen die optimale veiligheid bieden tijdens werkzaamheden op het dak in 's-Gravenhage? Geen zin of tijd om naar de winkel te gaan? Kies dan de door u gewenste dakdekkersschoenen op de website van Fons Meeder en laat deze bezorgen in de buurt van 's-Gravenhage en de rest van Nederland. Dakdekkersschoenen mogen beslists niet in het assortiment van Fons Meeder ontbreken. Via onze online shop streven wij ernaar iedere dakdekker te kunnen voorzien van de juiste kleding en gereedschappen. Veel dakdekkers hebben in de afgelopen jaren hun weg naar ons in de buurt van 's-Gravenhage weten te vinden. Niet alleen voor ons aanbod dakdekkersschoenen maar ook voor onze prijs, kwaliteit en service. Door onze ervaring kunnen wij iedere klant voorzien van vakkundige adviezen.

Assortiment dakdekkersschoenen leverbaar in 's-Gravenhage

Fons Meeder biedt het assortiment dakdekkersschoenen aan via de online shop. Al deze producten kunnen geleverd worden aan klanten in 's-Gravenhage en de rest van Nederland. Afhankelijk van de eisen, uw wensen en het werk kunt u o.a. kiezen uit:

De dakdekkersschoenen met gesp zijn leverbaar in de maten 39 t/m 48. Daarnaast hebben deze schoenen een vlakke zool. De dakdekkersschoenen met veters zijn al vanaf maat 38 leverbaar in 's-Gravenhage en de rest van ons land. Meer over de kenmerken en prijzen vindt u op onze website.

Comfortabele en veilige dakdekkersschoenen leverbaar in 's-Gravenhage

Dakdekkersschoenen van Fons Meeder in de buurt van 's-Gravenhage voldoen aan verschillende eisen. Ze zijn niet alleen veilig maar ook comfortabel. Zeker omdat deze schoenen dagelijks en de hele dag gedragen worden moeten deze aan uw comfortabele eisen voldoen. Wilt u een lage schoen? Of gaat uw voorkeur uit naar een hoge? Beide kunt u bestellen via onze website. Indien u uw wensen aangeeft kunnen wij u voorzien van advies.

Dakdekkerschoenen van Grisport gewoon geleverd in 's-Gravenhage

In ons assortiment hebben wij ook het Italiaanse merk Grisport. Deze Italiaanse werkschoenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en kenmerken zich door de zeer goede pasvorm. Grisport veiligheidsschoenen kom je eigenlijk overal tegen, de werkschoenen van Gri-sport zijn zeer geschikt voor de Bouw sector, Industrie en de logistiek. De meest verkochte modellen zijn de Grisport 803 en de Grisport 801 maar worden al snel ingehaald door de nieuwe modellen die zijn voorzien van Vibram zolen. Grisport is een perfecte keuze voor mensen die een schoen willen waar men de gehele dag comfortabel mee uit de voeten kan. Kijk snel in onze webshop welke leverbaar zijn.

Neem contact op

Vlutters Tools & Safety logo
Vlutters Tools & Safety

Stel uw vraag

Dakdekkersschoenen | Alphen-Chaam

Copyright © Soprema NL B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap

Siteindex

Designpro.nl - Z-IM.nl