*/?>

Zoek in onze webshop

Dakrandbeveiliging boven de 2,5 m verplicht. Verkrijgbaar bij Fons Meeder in de buurt van Amsterdam
Amsterdam

Fons Meeder is dé specialist op het gebied van dakrandbeveiliging in Amsterdam en omgeving

Heeft u dakrandbeveiliging nodig in de buurt van Amsterdam? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Fons Meeder BV. Fons Meeder BV is een gespecialiseerd bedrijf in de buurt van Amsterdam dat zich dagelijks bezig houdt met verkoop van gereedschappen en machines voor de dakdekker, de installateur en de bouwonderneming. Door de jaren heen heeft Fons Meeder BV veel ervaring opgedaan en produceert vandaag de dag in eigen beheer een aantal gereedschappen, zoals dakrandbeveiliging, wat dus speciaal is vervaardigd voor genoemde doelgroepen. Door de inmiddels jarenlange ervaring en daardoor een uitgebreide productkennis bieden wij op verantwoorde wijze aan 'n ieder vakkundige adviezen. Is uw dakvlak meer dan 2,5 meter hoog? Dan is dakrandbeveiliging wettelijk verplicht. Fons Meeder BV biedt twee soorten dakrandbeveiligingen aan in de buurt van Amsterdam. Deze soorten dakrandbeveiliging kunt u via onze website bekijken. Heeft u vragen over de soorten dakrandbeveiliging? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Dakrandbeveiliging eenvoudig online besteld en bij u in Amsterdam geleverd

Bij de eerste soort dakrandbeveiliging die wij aanbieden is het transport naar het dak eenvoudig door de lichte en niet te grote onderdelen. Daar begint de montage met het aanbrengen van de wielsets. De Fons Meeder safe steunramen zijn bijzonder geschikt voor het aanbrengen van uw bedrijfsreclame. Dit komt namelijk door de goede positie van de dakrandbeveiliging. Hierdoor is de reclame onder vrijwel alle omstandigheden goed zichtbaar. Fons Meeder safe is:

  • Veiliger
  • licht van gewicht
  • roest niet
  • eenvoudige installatie
  • eenvoudige manier van vervoeren en verplaatsen

Roofsafe dakrandbeveiliging koopt u bij Fons Meeder in de buurt van Amsterdam

Roofsafe lichtgewicht (aluminium) dakrandbeveiliging, kan zeer eenvoudig worden geïnstalleerd en laat zich op uiterst eenvoudige wijze vervoeren en verplaatsen. Daarnaast is geen enkel onderdeel van deze dakrandbeveiliging langer dan 3 meter waardoor deze gemakkelijk vervoerd kan worden. Door de lichte en niet te grote onderdelen is het transport naar het dak zeer eenvoudig. De montage is een fluitje van 'n cent! Benieuwd naar meer voordelen van deze dakrandbeveiliging? Bekijk onze website of neem contact met ons op. Wij leveren onze producten in Amsterdam en de rest van Nederland.

Vragen over dakrandbeveiliging bij u in Amsterdam? Wij geven u de antwoorden!

Hoe hoog moet dakrandbeveiliging eigenlijk zijn? Hoe wordt dakrandbeveiliging geplaatst? En welke soort dakrandbeveiliging is het beste voor uw dakvlak? Voor al deze vragen kunt u terecht bij Fons Meeder BV. Fons Meeder BV beschikt over een ruim assortiment met dakrandbeveiligingen. In onze onlineshop vindt u een overzicht van diverse soorten en maten. Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons team specialisten staat u graag te woord. Wij geven advies en kunnen in uw behoeften voorzien met passend materieel en gereedschap.

Neem contact op

Fons Meeder B.V. logo
Fons Meeder B.V.

Stel uw vraag

Dakrandbeveiliging | Amsterdam

Copyright Fons Meeder 1979 - 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap

Siteindex

Designpro.nl - Z-IM.nl