*/?>

Zoek in onze webshop

Persoonlijke valbeveiliging voor de professionele dakdekker in de buurt van Gorinchem
Gorinchem

Persoonlijke valbeveiliging voor de professionele dakdekker in Gorinchem

Bent u een professionele dakdekker in de regio Gorinchem? Te allen tijde verzekerd zijn van optimale veiligheid? Dan mag persoonlijke valbeveiliging van Fons Meeder in de buurt van Gorinchem beslist niet ontbreken. "de gewoonste zaak van Nederland" Onder dit motto startte Fons Meeder in 1979 een handelsonderneming wat zich specialiseerde in gereedschappen en machines voor de dakdekker, de installateur en de bouwonderneming. Al snel werd duidelijk dat voor deze bedrijven een behoefte bestond aan materialen die niet standaard waar dan ook verkrijgbaar waren zoals persoonlijke valbeveiliging. Hierdoor hebben wij ons gespecialiseerd binnen deze markt en verschillende materialen zoals persoonlijke valbeveiliging. Enige van onze technische adviseurs beschikken over de inmiddels overbekende verkoop vrachtwagens. Hierin bevind zich een groot gedeelte van ons assortiment wat direct uit deze wagens kan worden aangeschaft. Wilt u graag persoonlijke valbeveiliging kopen in de buurt van Gorinchem? Dan komen wij graag bij u langs. Ook kunt u deze producten voor persoonlijke valbeveiliging op onze webshop bekijken. Door de inmiddels jarenlange ervaring en daardoor een uitgebreide productkennis bieden wij op verantwoorde wijze aan 'n ieder vakkundige adviezen.

Waarom persoonlijke valbeveiliging nodig in Gorinchem

Waarom is valbeveiliging voor u persoonlijk in Gorinchem nodig? Veiligheid op daken als professionele dakdekker is erg van belang. Zeker omdat er op enorme hoogte wordt gewerkt is persoonlijke valbeveiliging onmisbaar. Onze persoonlijke valbeveiliging voldoet aan alle geldende veiligheidsnormen en wettelijke vereisten. Indien wenselijk kunnen wij u advies geven over de soorten persoonlijke valbeveiliging zodat u te allen tijde verzekerd bent van goede bescherming. Wij helpen u de juiste maatregelen te treffen voor het valgevaar. Wilt u dit beperken? Kies dan voor onze persoonlijke valbeveiliging in de buurt van Gorinchem.

Vergroot de veiligheid voor u in Gorinchem met persoonlijke valbeveiliging

Veiligheid van uw personeel gaat boven alles. Wilt u het risico van vallen beperken? Kies dan voor goede persoonlijke valbeveiliging van Fons Meeder in de buurt van Gorinchem. Hiermee zorgen wij voor een veilige werkomgeving voor u en uw personeel. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende soorten persoonlijke valbeveiliging zoals:

  • Ankerpunt
  • Vanggordel
  • Veiligheidshaak
  • Opbergkoffer
  • Valstopper

Wanneer u en uw personeel vaak op hoge daken aan het werk is, is deze persoonlijke valbeveiliging beslist onmisbaar. Meer informatie? Persoonlijke valbeveiliging kopen in de buurt van Gorinchem? Neem dan contact met ons op. Meer weten over persoonlijke valbeveiliging gebruik in Gorinchem? Kijk dan op onze website, ook kunnen wij u advies geven. Al onze technische adviseurs beschikken over de inmiddels overbekende verkoop vrachtwagens. Hierin bevind zich een groot gedeelte van ons assortiment wat direct uit deze wagens kan worden aangeschaft.

Neem contact op

Vlutters Tools & Safety logo
Vlutters Tools & Safety

Stel uw vraag

Persoonlijke valbeveiliging | Gorinchem

Copyright © Soprema NL B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap

Siteindex

Designpro.nl - Z-IM.nl