*/?>

Zoek in onze webshop

Valbeveiliging van Fons Meeder in de buurt van Sliedrecht
Sliedrecht

Valbeveiliging van Fons Meeder leverbaar in Sliedrecht voor optimale veiligheid op hoogte

Moet u werkzaamheden op hoogte uitvoeren in de buurt van Sliedrecht en dus valbeveiliging nodig? Wilt u daarom extra goed beveiligd zijn tegen vallen? Kies dan valbeveiliging van Fons Meeder geleverd in Sliedrecht. Fond Meeder is een gespecialiseerd bedrijf in gereedschappen en machines voor de installateur, bouwonderneming en dakdekker. Wij fabriceren valbeveiliging in eigen beheer. Hiervoor beschikken wij over technische adviseurs die alles weten op het gebied van valbeveiliging, speciaal voor u in Sliedrecht. Door de inmiddels jarenlange ervaring en daardoor een uitgebreide productkennis bieden wij op verantwoorde wijze aan 'n ieder vakkundige adviezen. In onze snel wisselende voorraad vindt u diverse materialen zodat wij op elke vraag een passend antwoord hebben. Fons Meeder beschikt tevens over een team keurmeesters in de buurt van Sliedrecht welke op adequate wijze machines, ladder en klimmaterialen waaronder valbeveiliging kunnen keuren.

Valbeveiliging voor scherpe prijzen in regio Sliedrecht

Veiligheid op de werkplek is erg belangrijk, met name voor medewerkers die op hoogte werken in o.a. regio Sliedrecht is een valbeveiliging van belang. Maar wat is valbeveiliging nou precies? Bij valbeveiliging wordt er gebruik gemaakt van een systeem dat bestaat uit een harnas. Met deze harnas bent u verbonden met een ankerpunt of lijnsysteem. Met deze valbeveiliging garanderen wij zo optimale veiligheid tijdens het werken op hoogte. Bescherm uw lichaam en kies voor valbeveiliging geleverd in Sliedrecht en de rest van Nederland door Fons Meeder.

Verplichte valbeveiliging, ook in Sliedrecht

Het werken op hoogte brengt risico’s met zich mee. Daarom is valbeveiliging in sommige situaties verplicht in de buurt van Sliedrecht en de rest van ons land. Valbeveiliging is verplicht als iemand op zijn werkplek 2,5 meter naar beneden kan vallen. Daarnaast gelden er nog andere normen zoals:

  • Locatie
  • Verhoogd valrisico
  • Uitsteeksels
  • Werkzaamheden

Bij deze normen is de werkgever verplicht valbeveiliging te gebruiken. Meer informatie over valbeveiliging? Neem dan contact op of kom bij ons langs in de buurt van Sliedrecht.

Valbeveiliging voor werkzaamheden bij 2,5 meter of hoger in o.a. Sliedrecht?

Voert u werkzaamheden uit waarbij u 2,5 meter naar beneden kan vallen? Bekijk dan de soorten valbeveiliging die Fons Meeder kan leveren bij u in Sliedrecht. Fons Meeder is al vele jaren gespecialiseerd in machines en gereedschappen voor dakdekkers en installateurs. Ons team bestaat uit technische vakmensen die veel kennis hebben van o.a. valbeveiliging. Onze voorraad is ruim waardoor wij snel in uw wensen kunnen voorzien. Zeker zijn van optimale veiligheid op de werkvloer? Valbeveiliging bestellen en laten leveren in Sliedrecht? Bekijk dan onze website. Als gewoonste zaak van Nederland zijn wij onze klanten graag van dienst!

Neem contact op

Vlutters Tools & Safety logo
Vlutters Tools & Safety

Stel uw vraag

Valbeveiliging | Sliedrecht

Copyright © Soprema NL B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap

Siteindex

Designpro.nl - Z-IM.nl