Zoek in onze webshop

Dakbeveiliging als het dakvlak meer dan 2,5 meter hoog is bij Fons Meeder

Dakbeveiliging als het dakvlak meer dan 2,5 meter hoog is bij Fons Meeder Dakbeveiliging noodzakelijk? Als producent van dakbeveiliging is Fons Meeder specialist en hét aangewezen bedrijf voor dergelijke producten. Zeker tijdens werkzaamheden op hoogte is het belangrijk om goede dakbeveiliging aan te brengen. Er zijn diverse mogelijkheden om uw dak te beveiligen. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die u hierbij kunnen adviseren. Daarbij kijken we naar:

  • De werkzaamheden
  • Soort dak
  • Situatie
  • Risico’s

Wij streven naar een optimaal veilig gevoel. Wij staan bekend om ons totaalpakket en concurrerende prijs/kwaliteit verhouding.

Goede dakbeveiliging

Bij goede dakbeveiliging komt veel kijken. Er moet niet alleen voldaan worden aan veiligheidseisen van de dakdekkers maar ook aan de geldende wet- en regelgeving. Zo moet een dakrand altijd voorzien worden van dakbeveiliging als het dakvlak meer dan 2,5 meter hoog is. Daarnaast moet het leuningwerk minimaal 1 meter uitsteken boven het werkvlak. Ook zijn er nog een aantal andere eisen die u op onze website kunt vinden. Bij Fons Meeder bent u er zeker van dat u aan alle eisen voldoet. Werkgevers zijn verplicht om gevaren voor hun personeel bij werkzaamheden op hoogte te beperken. Daarom is dakbeveiliging in veel gevallen noodzakelijk. Benieuwd aan welke eisen u moet voldoen? Bespreken wat de mogelijkheden en kosten zijn voor dakbeveiliging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Copyright Fons Meeder 1979 - 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap

Siteindex

Designpro.nl - Z-IM.nl