*/?>

Zoek in onze webshop

Dakbeveiliging als het dakvlak meer dan 2,5 meter hoog is bij Fons Meeder
Dakbeveiliging

Dakbeveiliging van Fons Meeder

Als producent van dakbeveiliging artikelen is Fons Meeder specialist en hét aangewezen bedrijf voor dergelijke producten. Tijdens werkzaamheden op hoogte is het tenslotte erg belangrijk om goede dakbeveiliging aan te brengen. Er zijn diverse mogelijkheden om uw dak te beveiligen. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die u hierbij kunnen adviseren. Daarbij kijken we naar:

  • De werkzaamheden
  • Soort dak
  • Situatie
  • Risico’s

Wij streven naar optimale veiligheid. Wij staan bekend om ons totaalpakket en concurrerende prijs/kwaliteit verhouding.

Goede dakbeveiliging

Bij het uitvoeren van de juiste dakbeveiliging komt veel kijken. Niet alleen moet worden voldaan aan de veiligheidseisen, ook dient er rekening gehouden te worden met de geldende wet- en regelgeving. Zo moet een dakrand altijd voorzien worden van dakbeveiliging als het dakvlak hoger dan 2,5 meter is. Daarnaast moet het leuningwerk minimaal 1 meter uitsteken boven het werkvlak. Ook zijn er nog een aantal andere eisen die u op onze website kunt vinden. Bij Fons Meeder bent u er zeker van dat u aan alle eisen voldoet.

Werkgevers zijn verplicht om de werknemers te beveiligen en om ervoor te zorgen dat de gevaren bij werken op hoogte worden beperkt. Dit is dan ook de reden waarom dakbeveiliging in veel gevallen noodzakelijk is.

Benieuwd aan welke eisen u moet voldoen? Bespreken wat de mogelijkheden en kosten zijn voor dakbeveiliging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Vlutters Tools & Safety logo
Vlutters Tools & Safety

Stel uw vraag

Dakbeveiliging

Copyright © Soprema NL B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap

Siteindex

Designpro.nl - Z-IM.nl