*/?>

Zoek in onze webshop

Persoonlijke valbeveiliging voor minder valgevaar en risico tijdens werken op hoogte
Persoonlijke valbeveiliging

Persoonlijke valbeveiliging voor minder valgevaar en risico tijdens werken op hoogte

Persoonlijke valbeveiliging voor het team van uw dakdekkersbedrijf? Voert u regelmatig werkzaamheden op hoogte uit? Dan is de kwalitatief hoogwaardige persoonlijke valbeveiliging van Fons Meeder beslist onmisbaar. Fons Meeder is sinds 1979 actief in het verkopen van machines en gereedschappen voor dakdekkers. Ook installateurs en bouwondernemingen kunnen bij ons terecht voor persoonlijke valbeveiliging en meer. Meer weten over persoonlijke valbeveiliging? Kijk dan op onze website. Ook kunnen wij u advies geven. Enige van onze technische adviseurs beschikken over de inmiddels overbekende verkoop vrachtwagens. Hierin bevind zich een groot gedeelte van ons assortiment wat direct uit deze wagens kan worden aangeschaft.

Voordelen persoonlijke valbeveiliging

Werken op hoogte moet veilig gebeuren. Zeker voor dakdekkers is dit van belang. Als u kiest voor persoonlijke valbeveiliging van ons bedrijf bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Meer veiligheid
  • Minder risico
  • Betere bescherming
  • Minder valgevaar
  • Voldoet aan de geldende regels

Met jarenlange ervaring is Fons Meeder hét adres waar u persoonlijke valbeveiliging kunt aanschaffen. Wij beschikken over een deskundig team die u zo goed mogelijk van dienst willen zijn met persoonlijke valbeveiliging. Uw veiligheid, onze zorg! Meer informatie over persoonlijke valbeveiliging? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Vlutters Tools & Safety logo
Vlutters Tools & Safety

Stel uw vraag

Persoonlijke valbeveiliging

Copyright © Soprema NL B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap

Siteindex

Designpro.nl - Z-IM.nl