*/?>

Zoek in onze webshop

Valbeveiliging voor werkzaamheden bij 2,5 meter of hoger?
Valbeveiliging

Valbeveiliging voor werkzaamheden bij 2,5 meter of hoger?

Valbeveiliging verplicht? Voert u werkzaamheden uit waarbij u 2,5 meter naar beneden kan vallen? Bekijk dan de soorten valbeveiliging die Fons Meeder kan leveren. Fons Meeder is al vele jaren gespecialiseerd in machines en gereedschappen voor dakdekkers en installateurs. Ons team bestaat uit technische vakmensen die veel kennis hebben van o.a. valbeveiliging. Onze voorraad is ruim waardoor wij snel in uw wensen kunnen voorzien. Zeker zijn van optimale veiligheid op de werkvloer? Valbeveiliging aanschaffen? Bekijk dan onze website. Als gewoonste zaak van Nederland zijn wij onze klanten graag van dienst.

Valbeveiliging voor minder risico’s

Als u regelmatig werkzaamheden op hoogte uitvoert is het belangrijk om veiligheidsmaatregelen te treffen zoals valbeveiliging. In sommige situaties is valbeveiliging zelfs verplicht. Er wordt gekeken naar:

 • Werkzaamheden
 • Hoogte
 • Risico
 • Plek
 • Materialen

Wij kunnen u over dit en de soorten valbeveiliging informeren.

Oplossing op maat voor valbeveiliging

De wet stelt strenge eisen voor valbeveiliging. Daarom is het van belang dat u weet wanneer, hoe en waar u dit inzet. Wilt u weten of u valbeveiliging nodig heeft? Of bent u op zoek naar een leverancier van valbeveiliging? Bekijk het aanbod van Fons Meeder. Met onze oplossingen op maat bent u verzekerd van optimale veiligheid in elke situatie.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

  Vlutters Tools & Safety logo
  Vlutters Tools & Safety

  Stel uw vraag

  Valbeveiliging

  Copyright © Soprema NL B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

  Sitemap

  Siteindex

  Designpro.nl - Z-IM.nl